Enjoy BCN!

Merhaba tekrar!
Barcelona şehri ile başlamışken.. ve gittiğimiz her yeri yazmadan önce ilk yazımda da bahsettiğim gibi size kaldığımız evden (asla otellere o kadar para vermeye gerek yok arkadaşlar, kişi başı 160 Euro ödedik tam 5 gün 4 gece için!) ve havaalanından eve - evden havaalanına bizi götüren otobüsün detaylı bilgilerini vereyim istedim...
Evin fiyatı sezona göre tabiki değişiyor ama biz çok önceden eve OK verdik ve ödemesini yaptık bu yüzden sezon fiyatından da ucuza geldi... 8 kişi kaldık kişi başı toplam 160 Euro ödedik.
enjoybcn firması // www.enjoybcn.com ---> Firmanın Barcelona'da 20 evi varmış, bizimkini beğenmediyseniz daha 19 alternatifiniz var! :)
Gran Via de les Corts Catalanes 620, 2º 3ª adresimizdi.
reservations@enjoybcn.com adresinden onlarla iletişim kurabilirsiniz.
Evden kareler :




Master Bedroom'umuz! bu oda evlilik teklifi bile gördü! :)








Ve şimdi de size yine ilk yazımda bahsettiğim kendisine VIP otobüsü diyen ama aslında aynı okul servisi gibi olan şöförün ismine Kamil Bebişim taktığımız ama şöförün Barcelona'da gördüğümüz en tatlı adamlardan birisi olduğuna karar verdiğimiz servisimizin detaylı bilgilerini bulabileceğiniz linki veriyorum.

http://www.barcelona-airport-transfers.com/en/vehiculos_van_minibus_en_barcelona.htm

Bu servisin de ücreti toplam 180 Euro idi gidiş-dönüş.
Yani kişi başı 22 Euro verdik.

Evimizi ve servisimizi kesinlikle çok tavsiye ederiz. Biz tekrar gitsek yine aynı şekilde gitmeyi isterdik, o kadar sorunsuz idi!
Sevgiler!
Etiketler: edit post
2 Responses
  1. Adsız Says:

    eviniz rambla caddesine ne kadar mesafedeydi


  2. Rakel Says:

    Merhaba,
    Ev, La Rambla caddesine 100 metre uzaklıkta... yani çok çok yakın, evden çıktığınız zaman sokak bitimine yürüyorsunuz karşıdan karşıya geçiliyor ve La Rambla'dasınız gibi...


Yorum Gönder