FARGA!


yeni bir günde sizlere merhaba!...
Bugun size yine Barcelona'da gittiğimiz gezdiğimiz gördüğümüz çok çok yediğimiz yeni bir yerden bahsedeceğim...
FARGA!
Şimdi bizim beraber gittiğimiz OCHO grubu bu ismi duysa çok gülerdi... gerçekten üstüste aynı yerde kahvaltı ettiğimiz tek yer!
Bu mekana kahvaltı için gidin.. mutlaka gidin.. kaçırmayın! pişman olmayacaksınız..
zaten girmeden önce hazırlamış oldukları vitrinleri, sizi önünden geçerken durduruyor.. "Burası da ne yaa!" dedirtiyor.. bize de olan buydu, bu mekana hiç tavsiye üstüne gitmedik.. direk önünden geçerken yemekleri gördük ve içeri daldık :)
Mekan, bizim Beymen Brasserie gibi.. çok şık, çok rüküş, yemeklerin sunumu çok kibar... zaten bizim sondan 1 önceki günümüzdü artık ve hadi dedik paraya kıyabiliriz ne olursa olsun..
İçeri girdik, mekan çalışanları bizim OCHO grubu görünce (8 kişilik grubu görünce demek istedim) biraz şaşırdı, çünkü genelde mekandakiler iş adamları, rüküş kadınlar falan... ve biz orda resmen bi zıtlık oluşturduk, adamlar lokal insanlara alışıklar, turist görünce heralde gariplerine gitti...
Yemekler açık büfe ve self servis.. sen direk gidiyorsun tabağına jambonlu, somonlu, prochuttolu kruasanlari aliyosun, çikolatalı kruasanları topluyosun ve yiyosun.. sen yerken senin masanla ilgilenen kız da yediklerini görüp, saymaya çalışıp onları faturaya yazıyor - ama tabi görebildiklerini!!:)) bu arada taze sıkılmış portakal suları, çeşit çeşit kahvelerle de masamız dolu...
ve hesap gelince o kadar güldük ki... çünkü kadın bizi iyi takip edememiş.. o kadar az geldi ki hesap tüm Barcelona tatilimiz boyunca en ucuz yediğimiz yemek burada oldu - kişi başı 9 Euro verip gittik.. :)
sonuç olarak biz zaten gelecek olan hesabı gözden çıkarmıştık, böyle gelmesi bize süpriz oldu.. muhteşem bir kahvaltı ettik - tek kelimeyle muhteşemdi!
onun için kesinlikle tavsiye ediyoruz..
şimdiden afiyet olsun!
adres : FARGA Gran Via, 630.
Etiketler: edit post
0 Responses

Yorum Gönder